Framtidens sökteknik baserad på geometri

Geometrisk sökning ger oanade möjligheter. Den självklara tillämpningen är förstås finns-det-någon-part-som-liknar-den-här, med en CAD-fil som indata och en annan som utdata. Cadenas’ patenterade GEOsearch kan användas till detta, men också till så mycket mer.

Skissökning: rita en enkel skiss i ditt CAD-system, i PARTsolutions eller i något Paint-verktyg. Be GEOsearch att hitta något som liknar skissen och förfina sedan sökningen stegvis.

Kombinerad sökning: använd en kombination av skiss eller CAD-fil tillsammans med attribut från PLM-systemet som materialdata, mått, releasestatus, etc.

Reducera redundans: hitta liknande eller identiska parter för att minska floran av detaljer. Se till att hålla Master Data i ERP-systemet konsistent och konsoliderat. Här kan sparas miljoner!

Stöd för klassificering: låt GEOsearch göra en grundklassificering baserad på geometri och eventuella attribut och använd denna struktur för att bygga en färdig klassificering. Eller nöj dig med grundklassificeringen och sökmöjligheterna…

Topologisk sökning: hitta ex.vis alla modeller i det interna biblioteket som är rotationssymmetriska, mellan 40-50 mm diameter och högst 800 mm långa. GEOsearch bygger själv upp index med dessa data och gör dem sökbara.

Sök bearbetningsämnen: leta rätt på obearbetade ämnen som kan användas för att tillverka en viss detalj, som har alla mått större än detaljen, men ger så lite spill som möjligt.

Fascinerande? Låt oss berätta mer och visa vad GEOsearch kan göra för er.

Vill du veta mer om GEOsearch eller göra en beställning?