Distribuera digitala produktkataloger med CAD-data

Med eCATALOGsolutions skapar skapar man elektroniska produktkataloger som kan distribueras på en lång rad olika sätt. Digitala kataloger som innehåller all information om produkterna som är relevant för konstruktören, inklusive 3D/CAD-modellen. För leverantörer av standardkomponenter innebär eCATALOG inte bara ett enkelt sätt att leverera produktdata till sina kunder oberoende av CAD-system, utan också en strategisk marknadföringskanal. Undersökningar visar vikten av att ha sina produkter direkt tillgängliga som CAD-filer och att detta verkligen genererar affärer. Vi berättar gärna mer om detta.

Via Cadenas egna portaler och samarbetsportaler når man hundratusentals konstruktörer som gör 20 miljoner nedladdningar/månad. Via PARTsolutions som använder informationen i eCATALOG kommer man ut med sina produkter till 450.000 konstruktörer världen över som använder PARTsolutions. All information om produkterna finns då direkt tillgängliga inne i konstruktörens CAD-system.

En viktig fördel med Cadenas’ eCATALOG är publiceringsmöjligheterna. Från en och samma källa kan man publicera information på cd/dvd att skicka till specifika kunder, på pdf, web, mobilapp, etc.

På den egna hemsidan kan man förstås också integrera sin eCATALOG komplett med 3D-viewer för visualisering. Med hjälp av Cadenas’ konfigurator kan man ge kunden möjlighet att själv ge indata för att välja rätt produkt och direkt ladda ner rätt CAD-modell i önskat format. Kontakta oss gärna för att se exempel på detta!

Som leverantör med egen eCATALOG får du tillgång till en komplett administratörspanel där du kan hämta statistik över nedladdningar, geografisk spridning, kontaktlistor, m.m.

Sammantaget är eCATALOG lika mycket ett effektivt distributionsmedium för produktdata som en marknadsföringskanal för att nå ut till nya kunder. Idag finns det över 700 leverantörer som drar nytta av eCATALOGs möjligheter.

Titta gärna in på Cadenas’ PARTcommunity för att se vilka leverantörer som finns idag.

Läs mer om eCATALOGsolutions här.

Kontakta oss gärna för mer information om eCATALOGsolutions